- Bestseller
- Nowość
- Obecnie brak na stanie

Lody z automatu
Lody rzemieślnicze
Wafle
Polewy
Granity
Pozostałe
Indeks: P2991
Opis produktu
Margarita, capricciosa a może quattro formaggi?
Teraz możesz cieszyć się tym włoskim przysmakiem nawet jeśli należysz do grona osób o specjalnych wymaganiach żywieniowych:) Z naszym KETO ciastem na spód do pizzy możesz zajadać się pyszną pizzą kiedy tylko chcesz!
Mieszanka do pizzy.
Z naszej mieszamnki upieczesz 2 spody o średnicy ok.
30cm. Do wypieczenia jednego spodu potrzebujesz:
200g mieszanki
300ml
ciepłej wody
5g drożdży suchych lub 10g swieżych
2,5g. cukru
10 ml
oleju
Sposób przygotowania:
1. Przygotuj zaczyn: do wody wsyp drożdże, pół
płaskiej łyżeczki cukru i wymieszaj. Odstaw na 10 minut.
2. Wsyp do miski
200g mieszanki, dodaj olej i zaczyn. Całość dobrze wymieszaj. Nie trzeba
wyrabiać ciasta, ponieważ mieszanka będzie wilgotna.
3.Nagrzej piekarnik do
220 C.
4. Na blaszce rozłóż papier, a mieszankę ciasta rozprowadź
równomierniena jej powierzchni na ok. 0,5 cm. grubości. Nie wałkuj!
5. Spód
piecz7-10 minut (aby lekko się podpiekł)
6. Posmaruj sosem pomidorowym i
dodajulubione dodatki.
7. Następnie piecz ponownie ok.10-12 minut aż
ciastobędzie przyrumienione.
Składniki: białko pszenne, błonnik owsiany, proszek z całych jaj,
sól
Produkt zawiera gluten pochodzący ze zbóż.
Może zawierać: jaja, soję,
mleko, seler, gorczycę, orzechy
Zobacz także:
razowa
31x11,8x7,5
check_circle
check_circle